Skip to content
Close
Contacteer ons
Contacteer ons
9-sep-2024 12:00:001 min read

Forcado en Holifresh: Een winnende formule voor koelketenbeheer

Forcado en Holifresh: Een winnende formule voor koelketenbeheer
2:06

Forcado, opgericht in 2015, staat bekend om zijn heerlijke pasteis de nata, ambachtelijke Portugese gebakjes, en biedt ook een assortiment lactosevrij gebak aan. Met twee winkels in St-Gillis en Ukkel, evenals een productieatelier in Vorst, zorgt Forcado ook voor regelmatige leveringen aan zijn B2B-klanten.

Forcado ontdekte Holifresh via hun vertrouwde koeltechnicus, Froireca, die al positieve ervaringen had met de oplossingen van Holifresh. Op zoek naar een effectieve oplossing om de temperaturen van hun koelapparatuur te bewaken, begon Forcado samen te werken met Holifresh, een beslissing waar ze geen spijt van hebben.

Het Forcado-team heeft hun koelkasten en koelcellen uitgerust met temperatuursensoren die door Holifresh zijn geleverd, waardoor ze de opslagomstandigheden van hun producten in real-time kunnen bewaken. Daarnaast hebben ze HoliAPP aangenomen, een oplossing aangeboden door Holifresh, voor het beheren van hun recepten en het plannen van hun dagelijkse taken.

Louis Henon sprak zijn grote tevredenheid uit over Holifresh en benadrukte dat de oplossing hun leven aanzienlijk had vereenvoudigd door het dagelijkse beheer van het bedrijf te vergemakkelijken. Hij merkte ook op dat bij controles door het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen), inspecteurs de onmiddellijke beschikbaarheid van gegevens dankzij Holifresh waarderen.

Ten slotte deed Louis Henon tijdens het interview een interessante aankondiging: Forcado is van plan begin 2024 een nieuwe winkel te openen, een uitbreiding die de voortdurende groei en het succes van het bedrijf weerspiegelt.

Het verhaal van Forcado en zijn partnerschap met Holifresh is een sprekend voorbeeld van hoe technologie de operationele efficiëntie van bedrijven kan verbeteren en tegelijkertijd de kwaliteit en veiligheid van producten kan waarborgen. Deze getuigenis versterkt ook de reputatie van Holifresh als toonaangevende oplossing voor koudeketenbewaking en operationeel beheer in de voedingssector.

 

Vraag een gratis, vrijblijvende demo aan

Om meer te weten te komen over onze oplossingen en hoe ze uw bedrijf ten goede kunnen komen, neem vandaag nog contact met ons op voor een gepersonaliseerde demo.
VRAAG EEN DEMO AAN

GERELATEERDE ARTIKELEN